Bol.com verwacht negende levering PS4 deze maand

0
1146

Sony lanceerde eind vorig jaar de PlayStation 4 in onder meer Nederland en België. We zijn nu ruim zeven maanden verder, maar de PlayStation 4 is nog steeds overal slecht leverbaar. Veel retailers weten dan ook niet wanneer ze een nieuwe lading PS4’s binnen krijgen.

PS4 - PlayStation 4

Vandaag hebben we wel goed nieuws voor de gene die bij Bol.com een PS4 hebben besteld. Vandaag heeft de online retailer meer informatie toegevoegd aan de productpagina van de PlayStation 4. Het gaat namelijk over de negende levering van de PS4.

Bol.com verwacht deze maand een nieuwe lading PS4 consoles van Sony. Echter zijn ze niet op de hoogte gesteld hoeveel PS4′s er komen. Ook is de exacte leverdatum niet bekend.

Zodra de PS4 binnenkomt bij Bol.com zullen ze iedereen per e-mail op de hoogte brengen. Ook de klanten die buiten de negende levering vallen zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht.

EXTRA INFORMATIE M.B.T. NEGENDE LEVERING!
Wij verwachten in juni een negende levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet exact hoeveel PlayStations wij gaan ontvangen en wanneer. Zodra de informatie rondom de negende levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Ook de klanten die buiten de negende levering vallen worden per email op de hoogte gebracht.

Vorig artikelWhatsApp werkt aan een tablet-versie
Volgend artikelMortal Kombat X pre-order gestart