Apple hint naar grotere iPhones en iPads

0
1335

Apple kondigde gisteren tijdens de WWDC keynote twee nieuwe besturingssystemen aan; OS X 10.10 Yosemite en iOS 8. Ook zijn een hoop nieuwe apps en software uitgebracht. Binnen Xcode 6 zit er nu een mogelijkheid om apps te schalen voor iOS-apparaten met een bepaalde resolutie en schermformaat.

iPhone 6 Concept - Martin

Naast de opties iPhone 5, iPhone 5S, iPad Retina, iPad Air, iPad 2 is er nu ook ‘Resizable iPhone’ en ‘Resizable iPad’ te vinden. Met deze nieuwe opties in Xcode 6 hint Apple stiekem naar grotere iPhones en iPads. Er gaan al tijdens hardnekkige geruchten over een iPhone 6 met een 4,7-inch en 5,5-inch scherm. Ook wordt er door diverse analisten gespeculeerd over een 12,9-inch iPad.

Ook in een persbericht van Foxconn wordt er gesproken over een 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6. In het persbericht dat in India verstuurd is staat dat Foxconn de 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 gaat produceren.

Het doorgaans betrouwbare website BGR meldt dat Foxconn de productie van de 4,7-inch iPhone 6 in juli zal beginnen. De productie van de 5,5-inch iPhone 6 zou ergens in augustus van start gaan.

Vorig artikelApple onthult iOS 8
Volgend artikelBekijk de WWDC 2014 keynote video nu online