Samsung Galaxy S5 S-View Wireless Charging Cover [Review]

De Samsung Galaxy S5 is nu alweer anderhalve maand verkrijgbaar in onder meer Nederland. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel er tot nu toe verkocht zijn, maar we zijn er vrij zeker van dat het op z’n minst evenveel gaat verkopen als zijn voorgangers.

De Galaxy S5 is mijn eerste Android-smartphone. Net zoals vele ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het toestel en de bijbehorende accessoires. Vorige week had ik de Spigen SGP Galaxy S5 GLAS.t NANO SLIM Tempered Glass Screenprotector getest. Enkele dagen geleden heb ik een S-View Wireless Charging Cover gekregen van MobileFun.nl. Deze heb ik de afgelopen dagen volop kunnen testen.

Samsung Galaxy S5 S-View Wireless Charging Cover

Zoals de naam het al verraad kan je met de Galaxy S5 S-View Wireless Charging Cover je toestel draadloos opladen. Je hebt natuurlijk wel een QI draadloze oplader nodig om dit mogelijk te maken. Naast het feit dat je draadloos kan opladen heeft de S-View Cover ook nog andere voordelen.

De Galaxy S5 S-View Wireless Charging Cover vervangt de originele achterkant cover van je Galaxy S5. Je klikt de S-View Cover om de achterkant van je toestel zonder massa toe te voegen. Je Galaxy S5 heeft nu een totaal andere look, wel iets groter en zwaarder dan je gewend bent. Het voordeel is dat je toestel nu volledig is beschermt tegen krassen, schrammen, stoten en alle andere nare dingen.

Net zoals voorgaande S-View Cover heeft de S-View case voor de Samsung Galaxy S5 ook een kleine raampje aan de voorkant. Hiermee kan je inkomende gesprekken bekijken, telefoontjes accepteren of weigeren, het weer checken, bekijken welke je nummer je luistert en skippen naar de volgende nummer en niet te vergeten hoe laat het is.

Je Galaxy S5 detecteert automatisch de kleur van je case en past automatisch de achtergrond kleur van je S-View scherm op aan. Je kan natuurlijk zelf ook handmatig de kleur wijzigen of je plaatst een afbeelding naar keus.

De S-View Cover is gemaakt van hoge kwaliteit synthetisch lederen materialen en hij zorgt ervoor dat je Samsung Galaxy S5 zo goed als nieuw uit blijft zien. De S-View Wireless Charging Cover is sterk genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan en het belangrijkste de kleur vervaagt niet. Het is tenslotte een officiële Samsung product.

De Samsung Galaxy S5 S-View Wireless Charging Cover kost 67,49 euro en verkrijgbaar via MobileFun.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

De Samsung Galaxy S5 is nu alweer anderhalve maand verkrijgbaar in onder meer Nederland. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel er tot nu toe verkocht zijn, maar we zijn er vrij zeker van dat het op z'n minst evenveel gaat verkopen als...Samsung Galaxy S5 S-View Wireless Charging Cover [Review]