Sony werkt aan vernieuwde versie van PS4 (Slim)

0
6323

Sony lanceerde eind vorig jaar zijn next-gen console, de PlayStation 4. De PlayStation 4 is nu een kleine zes maanden te koop en zoals we weten is die ontzettend populair. Hij ligt namelijk nog steeds niet in de winkelschappen. Het lijkt erop dat de Japanse tech-gigant niet zit te luieren. Sony heeft zelfs al een vernieuwde versie van de PS4 laten registreren bij de Indische ministerie van communicatie.

Sony PS4

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Sony vroeg of laat een PS4 Slim-versie van de originele PS4 gaat uitbrengen. De vorige Slim-versie’s werden kleiner van formaat, verbruikte minder stroom en werden minder gehorig. Het is natuurlijk veelte vroeg voor een PS4 Slim-versie. Naar verwachting zal de Slim-versie van de PS4 over enkele jaren het levenslicht zien.

Naast een vernieuwde PS4 variant heeft Sony ook een vernieuwde versie van de PlayStation 3 geregistreerd. Wat Sony van plan is met de PS3 is niet bekend. Volgende maand wordt de E3-beurs georganiseerd, waarschijnlijk zullen we dan meer horen hierover.

via Hardware.info

Vorig artikelWatch Dogs torrents bevatten virussen
Volgend artikel‘Apple test Macs met vier en acht ARM-processors’