Spigen SGP Screen Protector voor Galaxy S5 [Review]

Zoals we weten bestaan er diverse screen protectors in alle prijsklassen. De prijs hiervan bepaald natuurlijk ook de kwaliteit van de screen protector. De goedkope screen protectors zijn dan meestal slecht van kwaliteit en krijg je meestal luchtbubbels in de folie. Dit is natuurlijk geen gezicht. We willen tenslotte dat het goed eruit ziet en lekker lang mee gaat.

Van MobileFun heb ik de Spigen SGP Galaxy S5 GLAS.t NANO SLIM Tempered Glass Screenprotector gekregen om het te testen. Zoals de naam het al zegt is het bedoeld voor een Galaxy S5. Zoals we weten is de Galaxy S5 geen koopje en wil ik het natuurlijk zo goed mogelijk beschermen zonder dat we het mooi design kwijtraken. Met een screen protector kun je je smartphone bijna onzichtbaar beschermen.

Spigen Screen Protector Galaxy S5

De Spigen SGP GLAS.t NANO-serie screen protectors zijn gemaakt van een chemisch versterkt glas, waardoor je de perfecte helderheid van je display behoudt. Daarnaast is de screen protector ook nog eens krasbestendig, schokabsorberend, niet te verbrijzelen en voorkomt het vingerafdrukken. Door de anti-verbrijzelende film kan excessieve impacts het glas doen kraken, maar het breekt niet en dus veiliger om te gebruiken dan andere glasproducten.

Deze screen protector is voorzien van een oleofobe-laag die olie besmetting en vingerafdrukken weerstaat, waardoor het makkelijker schoon te maken is. De screen protector is ook nog eens slechts 0,23 millimeter dik, waardoor de gevoeligheid van je touchscreen niet aangetast word.

Zoals velen ben ik ook geen pro die een screen protector in een keer goed erop krijgt. In het verleden heb ik een aantal keren een screen protector geprobeerd. Het is mij dan ook nooit gelukt om het bubbelvrij te krijgen. Bij de Spigen SGP Galaxy S5 GLAS.t NANO SLIM Tempered Glass Screenprotector ging het aardig goed. Ik was verbaasd dat het mij in één keer gelukt was.

Om een screen protector goed te kunnen plakken dien je eerst de scherm van je toestel goed schoon te maken. In de verpakking zit dan ook een alcohol reinigingsdoekje, microvezel doekje en een stof verwijder sticker om de touchscreen helemaal schoon te krijgen.

In de verpakking:

  • 1 x GLAS.t NANO SLIM Premium Tempered Glass
  • 1 x Back Cover Screen Protector
  • 1 x Application Squeegee
  • 1 x Alcohol reiniger
  • 1 x Microvezel doekje
  • 1 x Jelly Bean Button

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

Zoals we weten bestaan er diverse screen protectors in alle prijsklassen. De prijs hiervan bepaald natuurlijk ook de kwaliteit van de screen protector. De goedkope screen protectors zijn dan meestal slecht van kwaliteit en krijg je meestal luchtbubbels in de folie. Dit is natuurlijk geen gezicht....Spigen SGP Screen Protector voor Galaxy S5 [Review]