Home Smartphone Gelekte foto’s en video tonen aluminium Galaxy S5 Prime

Gelekte foto’s en video tonen aluminium Galaxy S5 Prime

0

Er gaan al lange tijden geruchten over een Samsung Galaxy S5 Prime. De Galaxy S5 Prime zou een verbeterde aluminium versie zijn van de onlangs gelanceerde Galaxy S5. Afgelopen weekend zijn er een aantal foto’s en een video van de aluminium Galaxy S5 Prime opgedoken op het internet.

Op de gelekte foto’s zien we dat de Galaxy S5 Prime qua uiterlijk gelijk blijft als de Galaxy S5. Ook de achterkant beschikt over dezelfde kleine putjes. Het verschil tussen de Galaxy S5 Prime en de Galaxy S5 zit ‘m in de behuizing en de hardware. De behuizing van de S5 Prime is gemaakt van aluminium in plaats van plastic.

Phone Arena meldt ook dat de Galaxy S5 Prime over een QHD-scherm beschikt met een resolutie van 2560×1440 pixels. Onder de motorkap een Snapdragon 805 en 3GB aan werkgeheugen.

Afgelopen weekend is er ook een video van de Galaxy S5 Prime opgedoken. Het toestel in de video heeft een gladde achterkant zonder de kleine putjes en een dikkere rand. Net zoals de foto’s heeft het een aluminium achterkant en een QHD-scherm. Waarschijnlijk gaat het hier om een prototype van de Galaxy S5 Prime.

Mobiele versie afsluiten