Yusuf Mehdi: PS4 verkoopt meer omdat mensen tevreden zijn met Xbox 360

0
1110

Zoals we weten verkoopt de PlayStation 4 ontzettend goed. De Xbox One daarentegen doet het wat minder. Hoe zou dat nou komen? Volgens Yusuf Mehdi, marketingbaas van Xbox, is de Xbox 360 de grote boosdoener. Volgens de beste man zijn gamers zeer tevreden met de Xbox 360 en stappen ze daarom niet over naar een Xbox One.

Xbox One - Xbox 360

PlayStation 3 bezitters zouden minder tevreden zijn met hun console, en daarom zouden ze massaal overstappen naar de PlayStation 4. Ook geeft Yusuf Mehdi aan dat Sony in minstens veertig landen actief is met zijn PS4 en Microsoft maar dertien landen.

Verder is meneer Mehdi ook van mening dat de Kinect-camera veel mensen afschrikt. Hierdoor gaat Microsoft binnenkort starten met het verkopen van een Xbox One console zonder de Kinect-camera. Mensen zouden nu eerder een sprong moeten wagen om te upgraden naar een Xbox One.

Tot slot legt de beste man nogmaals uit waarom de Xbox One veel beter is dan de PS4 van Sony. “Wij hebben de beste games. Volgens experts in de game-industrie hebben wij de afgelopen feestdagen de beste games uitgebracht”. “Dankzij Xbox Live Gold bieden gameconsoles van Microsoft de beste multiplayer ervaring”. “De Xbox One is ook nog eens een prima entertainmentapparaat waarmee live televisie bekeken kan worden”. Over vijf jaar zullen we elk apparaat uitlachen waarmee je niet kunt praten”.

via Forbes

Vorig artikel‘Overname Beats Electronics door Apple volgende week rond’
Volgend artikelPlayStation Now bevat honderden games tijdens launch