Stream gratis Torrent films en TV-series met Popcorn Time [Android, Mac, Windows & Linux]

De Popcorn Time-app waarbij onder meer Android gebruikers direct gratis torrent films en TV-series konden streamen werd niet zo lang geleden verwijderd uit de Google Play Store. Inmiddels is er een alternatief verschenen. Time4Popcorn, die gebaseerd is op Popcorn Time, heeft vandaag een nieuwe Android-app gelanceerd.

Popcorn Time

De nieuwe Popcorn Time-app is alleen niet verkrijgbaar via de Google Play Store, maar via de website van Time4Popcorn. Je kan het buiten de Play Store downloaden en installeren.

Net zoals de Windows, Mac en Linux-versie van de app kunnen Android-gebruikers films en series streamen via het bittorrent-protocol. Normaal moet je Torrent-bestanden eerst downloaden voordat je het kan bekijken. Bij Popcorn Time is dat echter niet zo. Tijdens het downloaden kan je het ook direct bekijken.

Daarnaast maken de makers van Popcorn Time ook bekend dat er binnen enkel dagen Chromecast ondersteuning toegevoegd wordt aan de app. Hiermee kunnen gebruikers direct films streamen naar hun televisie.

Sinds een maand is het in Nederland verboden films, muziek en TV-series te downloaden uit illegale bron. De manier waarop Popcorn Time werkt is wat dat betreft illegaal.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen