Home Smartphone iPhone 6 dummy toont nieuwe ontwerp

iPhone 6 dummy toont nieuwe ontwerp [Foto’s + Video]

0

De geruchtenmolen rondom de volgende generatie iPhone is weer op volle toeren. Ditmaal zijn er een aantal iPhone 6 dummy’s opgedoken die allemaal hetzelfde nieuwe ontwerp tonen. Hoewel Apple nog niets officieels naar buiten heeft gebracht, geven de iPhone 6 dummy’s ons wel een idee hoe de toekomstige iPhone eruit kan komen te zien.

Zoals we weten wordt de iPhone 6 in twee varianten verwacht; een 4,7 inch- en 5,5 inch-versie. De 4,7-inch iPhone 6 zou in augustus verkrijgbaar moeten zijn en de 5,5-inch model zou een maand later in september gelanceerd worden. Als we de geruchten mogen geloven wordt de design van de iPhone 6 een mix tussen de iPhone 5C en de iPod touch, dus een totaal nieuwe ontwerp.

Ontwerpers hebben alle betrouwbare geruchten verzameld en omgetoverd tot een iPhone 6 dummy. Zo zien we dat de iPhone 6 meer op de iPod touch lijkt met afgeronde randen. Het glas aan de voorkant is lichtjes over de zijkant gebogen. De achterkant van de iPhone 6 is van aluminium, maar de boven- en onderkant bevat kunststof strips. Ook oogt de behuizing een stuk dunner dan de huidige iPhone 5S.

Mobiele versie afsluiten