BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker [Review]

Als muziek liefhebber wil je natuurlijk je muziek overal naar toe brengen. Er bestaan een hoop oordopjes en koptelefoons waarmee je onderweg kan genieten van je muziek, maar de geluidskwaliteit van de meeste oordopjes en koptelefoons zijn echt waardeloos. Voor iets goeds ben je gelijk ook een paar honderd euro kwijt. We hebben voor jou een veel goedkoper alternatief en hij is ook nog eens draadloos!

Van MobileFun mocht ik een BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker testen. Zoals de naam het al zegt is de BoomBrick een draadloze Bluetooth speaker. De BoomBrick speaker is ongeveer even groot als een baksteen en wordt geleverd met een Micro USB kabel, 3,5mm audiokabel en niet te vergeten een handleiding.

BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker

Eerlijk gezegd was ik best verbaasd van het geluidskwaliteit van deze kleine ventje. Hij koste namelijk maar 37 euro en ging ervan uit dat het geluidskwaliteit best matig zou zijn. Voor een zachte prijs heb je een super geluidskwaliteit en een geweldige bastonen. Daarnaast heeft de BoomBrick ook nog eens een erg stijlvol draagbaar ontwerp.

Aan de bovenzijde heb je vijf knopjes waarmee je de speaker kan bedienen. Zo kan je nummers voor- of achteruit skippen, het volume harder of zachter zetten en een aan/uit knopje. Ook kan je deze knopje gebruiken om telefoongesprekken aan te nemen. Naast twee 3 watt boxen beschikt de BoomBrick ook over een ingebouwde microfoon.

Aan de achterzijde zitten de aansluitingen om onder meer de speaker op te laden en je audiokabel aan te sluiten. Het formaat is beste compact (108x65x48mm) en pas gemakkelijk in een kleine tasje.

De BoomBrick draadloze Bluetooth speaker is compatibel met alle tablets, smartphones en andere gadgets die ook een Bluetooth verbinding beschikken. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je het alsnog via de 3,5mm audiokabel aan elkaar koppelen.

De BoomBrick heeft een ingebouwde 1200mAh Li-on oplaadbare batterij, waarmee je maar liefst 8 uur kan genieten van je muziek. Het volledig opladen van de speaker duurt ongeveer 3 uurtjes.

BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker kost 36,99 euro en verkrijgbaar via MobileFun.nl

Technische specificaties:

  • Bluetooth: CSR 2.1 – EDR
  • Afmetingen: 108 x 65 x 48 mm
  • Audiokabel: aansluiting mogelijk 3,5 mm
  • Vermogen: DC 3.7V
  • Driver grootte: 2 x 1.75″ + 1 Bass radiator
  • Batterij vermogen: 1200mAh
  • Speeltijd: 8 uur
  • Laadtijd: 3 uur

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen