iPhone 6 dummy [Video]

0
1507

We hebben al veel dingen geschreven over de volgende generatie iPhone. Van alle geruchten lijkt één ding wel vrij zeker; de iPhone 6 krijgt een groter schermformaat. Volgens diverse betrouwbare websites en analisten brengt Apple de iPhone 6 uit in twee verschillende formaten; een 4,7-inch en een 5,5-inch model.

Apple iPhone 6

De Franse website Nowhereelse heeft een video in handen gekregen waarin een zogenaamde dummy van de iPhone 6 te zien is. De dummy in de video zou een replica zijn van een echte iPhone 6. Hoogstwaarschijnlijk is de dummy op basis van diverse geruchten in elkaar gezet. De dummy geeft ons wel een beter idee hoe de toekomstige iPhone 6 eruit kan komen te zien.

Zo beschikt de dummy over een 4,7-inch scherm die vrijwel geen randen heeft rondom het scherm. Het ontwerp van de iPhone 6 is een mix tussen de iPod touch en een iPhone, waardoor het toestel wat ronder is qua vorm.

Als we de geruchten mogen geloven komt de iPhone 6 in twee varianten; een 4,7-inch en een 5,5-inch versie. Waarschijnlijk worden beide versie’s ergens in september gepresenteerd, maar worden niet samen gelanceerd. Naar verwachting zal de 4,7-inch model kort na de presentatie in de winkels liggen en de phablet model pas in 2015.

Vorig artikelHeleboel PS Vita en PS3 games in de aanbieding
Volgend artikelHTC One Mini 2 krijgt geen duo camera