Apple verscheept eerste saffieren schermen voor iPhone 6

0
1086

Volgens analistenbureau UBS Research is Apple al begonnen met het verschepen van de eerste saffieren schermen voor de iPhone 6. Apple zou een kleine hoeveelheid saffieren schermen naar China hebben verscheept. De Chinese fabrieken zouden vervolgens de iPhones in elkaar moeten zetten.

iPhone 6

Enkele maanden geleden had Apple met GT Advanced Technologies een fabriek in Arizona geopend om saffieren schermen te produceren voor toekomstige iPhones en andere Apple-producten. Apple gebruikt saffier al voor de cameralens en thuisknop met vingerafdrukscanner in de iPhone 5S. Een saffieren scherm is krasbestendiger dan de normale touchscreens die we terug kunnen vinden in smartphones en tablets. Daarnaast is saffier ook erg duurzaam en is het vrij duur.

De nieuwe iPhone 6 komt naar verwachting in twee varianten; een 4,7-inch en een 5,5-inch versie. Waarschijnlijk worden beide versie’s ergens in september gepresenteerd, maar worden niet samen gelanceerd. Naar verwachting zal de 4,7-inch model kort na de presentatie in de winkels liggen en de phablet model pas in 2015.

Vorig artikelOfficiële fotorender Amazon Kindle Fire smartphone uitgelekt
Volgend artikelOfficieel: Call of Duty: Advanced Warfare komt 4 november