Officiële fotorender Amazon Kindle Fire smartphone uitgelekt

0
1287

Al jaren lang gaan er geruchten dat Amazon aan een eigen smartphone werkt met 3D-effecten. Medio april wist de website Boy Genius Reports enkele foto’s en details te bemachtigen. Ditmaal heeft BGR een officiële fotorender van de Amazon Kindle Fire smartphone in handen gekregen. Het toestel zou later dit jaar in de VS gelanceerd worden.

Amazon Kindle Fire Smartphone

De gelekte afbeelding toont de uiteindelijke design van de smartphone. De Kindle Fire smartphone zou volgens BGR draaien op een aangepaste Android-versie. De eerste Amazon smartphone zou over een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels beschikken. Onder de motorkap een Quad-Core Snapdragon-processor van Qualcomm en 2GB aan werkgeheugen. De camera aan de achterkant zou 13-megapixels zijn, hoeveel megapixel de camera aan de voorkant is nog onbekend.

Het toestel zou worden voorzien van zes camera’s, vier daarvan zouden worden gebruikt om 3D-effecten mogelijk te maken. De vier infrarood-camera’s zouden zich in de vier hoeken van de voorkant bevinden. De smartphone zou de ogen van de gebruiker volgen om een hologram-achtig beeld te maken. Hierdoor heb je geen speciale 3D-bril nodig.

Volgens The Wall Street Journal zou Amazon het toestel ergens in juni aankondigen en zou het vanaf september verkrijgbaar moeten zijn.

Vorig artikelIs dit de nieuwe HTC One M8 Mini?
Volgend artikelApple verscheept eerste saffieren schermen voor iPhone 6