Is dit de nieuwe HTC One M8 Mini?

0
1370

Het lijkt erop dat we deze maand nog een Mini-versie van de onlangs gelanceerde HTC One M8 kunnen verwachten. Op Weibo, een Chinese variant van Twitter, is er namelijk een foto online verschenen van de vermoedelijke HTC One M8 Mini. Het toestel op de foto heeft net als de originele One M8 afgeronde hoeken en beschikt over on-screen bedieningsknoppen in plaats van knoppen eronder.

HTC One M8 Mini

Volgens Ctech.cn die de foto van de HTC One M8 Mini op Weibo heeft gezet, beschikt het toestel niet over een Ultrapixel-camera. Ook zou er geen tweede camera aan de achterkant van de One M8 Mini zijn. Het toestel zou aan de achterkant een 13-megapixel camera en een 5-megapixel camera aan de voorkant hebben.

De HTC One M8 Mini zou wel wederom gemaakt zijn van metaal en qua ontwerp erg veel op de originele One M8 lijken. De One M8 mini beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de motorkap een Snapdragon 400-soc met vier Cortex A7-processorkernen.

Eerder had een provider uit Engeland al van anonieme bronnen vernomen dat er een Mini versie van One M8 in komst is en dat deze ergens in mei gelanceerd zou worden. Ook Ctech.cn meldt hetzelfde. De One M8 Mini zou deze maand nog gelanceerd worden.

Vorig artikel‘Google Glass kost slechts 58 euro om te maken’
Volgend artikelOfficiële fotorender Amazon Kindle Fire smartphone uitgelekt