LG G3 wordt op 27 mei gepresenteerd

0
1506

LG heeft vandaag een uitnodiging verzonden naar de Amerikaanse pers voor een persconferentie dat op 27 mei wordt gehouden. Het Zuid-Koreaanse bedrijf gaat hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe vlaggenschip de LG G3 tijdens de conferentie aankondigen. Tijdens de presentatie van zijn kwartaalcijfers liet LG al weten dat de opvolger van de G2 in het tweede kwartaal van dit jaar wordt gepresenteerd.

LG uitnodiging

Als we de geruchten mogen geloven beschikt de LG G3 over een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. Ter vergelijking: zowel de pas gelanceerde Samsung Galaxy S5 als de HTC One M8 hebben een Full Hd-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. LG zou een van de eerste smartphone-fabrikanten zijn die overstapt naar een hogere resolutie scherm.

Onder de motorkap beschikt de LG G3 over een 2,3GHz Quad-Core Snapdragon 801-processor van chipfabrikant Qualcomm. Verder zou de toekomstige vlaggenschip van LG over 3GB aan werkgeheugen beschikken, 32GB aan opslagruimte, een 13-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant.

Vorig artikelSamsung kondigt nieuwe Galaxy K Zoom smartphone met 10x-zoom aan
Volgend artikelDriveClub lanceert op 8 oktober