UAG Protective Case voor Samsung Galaxy Note 3

0
3881

Laatste tijd zien we steeds vaker cases van het merk UAG op het internet. UAG staat voor Urban Armor Gear en zien er qua design erg stoer en uniek uit. De UAG is gemaakt van een sterk TPU en is afgewerkt met een ruig metalen inzetstuk en realitische Torx schroeven. Het werd dus tijd dat wij zelf er één gingen testen. Mobilefun is zo aardig geweest om een UAG Protective Case voor de Samsung Galaxy Note 3 te leveren zodat wij het konden testen.

De dag ervoor besteld en de volgende dag werd het in een stevig ingepakte envelop door TNT bezorgd. In de envelop de rekening. Met verzendkosten en het cover zelf (UAG met beschermfolie) voor bijna 50 euro. Best prijzig op het eerste gezicht, maar ach denk ik, als het maar zijn geld waard is.

UAG Protective Case voor Samsung Galaxy Note 3

Ik haal hem uit de stevige verpakking en zie dat er ook een bescherm folie in de cover zit. Ik waardeer deze gulheid. Gemiddeld is winkelprijs van zo een folie 10 euro, een meevallertje dus. Bij het nakijken en voelen aan alle kanten van het zwart wit cover kreeg ik glimlach. Het ontwerp lijkt op een decor uit de Star Wars film. Een sciencefiction ontwerp. Groot, Robuust toch nog elegant. Bij het vast pakken voel je al direct de kwaliteit en kracht van UAG.

Ik stop mijn Note 3 in zijn cover. Het glijdt niet onmiddellijk er in. De materiaal is hard maar wel buigzaam. Het gaat zeker niet zonder slag of moeite weer uit zijn case. De zij kanten van het cover lijken op profielen van een autoband. Het zal niet makkelijke uit je handen uitglijden. Aan alle kanten een beetje indrukken met kracht ligt mijn Note 3 in zijn stevige koffer. De boven randen steken millimeter het scherm uit. Mocht het scherm plat of zijdelings op de grond vallen dan hoef je zeker niet bang te zijn dat het is beschadigd. In alle opzichten geeft UAG cover het vertrouwen dat het door een monster wordt beschermd. Mijn Note 3 kreeg meteen een ander uiterlijk. Zo van een gentelman of een elegante dame in een pak, met UAG veranderde het naar een Bergbeklimmer die naar Mount Everst afreist. Goed stevig ingepakt en het is zeker zijn geld waard.

De UAG case kost 36,99 euro en is verkrijgbaar via Mobilefun.nl

RECENSIES OVERZICHT
Design
Kwaliteit
Prijs
Vorig artikelNetflix wordt binnenkort duurder
Volgend artikelApple legt merknaam iWatch vast
uag-protective-case-voor-samsung-galaxy-note-3Laatste tijd zien we steeds vaker cases van het merk UAG op het internet. UAG staat voor Urban Armor Gear en zien er qua design erg stoer en uniek uit. De UAG is gemaakt van een sterk TPU en is afgewerkt met een ruig metalen...