iOS 7 Tips: Blokkeer FaceTime oproepen, telefoon oproepen en iMessage berichten

Voor iOS 7 was het nog niet mogelijk om een telefoonnummer te blokkeren. Het was dus mogelijk om keer op keer door hetzelfde nummer gebeld te worden zonder dit te willen. De nieuwe iOS 7 biedt uitkomst, het is met enkele simpele stappen mogelijk om telefoonnummers te blokkeren voor FaceTime, telefoon oproepen en iMessages.

Om te beginnen ga je naar de Instellingen van je telefoon. Scroll naar beneden tot Telefoon, Berichten of FaceTime, waar je maar een blokkade wilt toepassen.  Verder werkt het hetzelfde, je kiest er een uit en scrollt naar beneden. Onderin zal je een optie Geblokkeerd zien.

Door op Voeg toe.. te drukken kan je iemand uit je contacten kiezen om te blokkeren. Maar het is ook mogelijk iemand te blokkeren die niet in je telefoonlijst is opgeslagen. Hiervoor ga je naar het startscherm van je telefoon. Daar klik je op het icoontje van Telefoon. Bij recent zie je de nummers die je gebeld hebben, door op de achter deze nummer te drukken zie je dit beeld. Hier is de mogelijkheid om deze gebruiker makkelijk te blokkeren.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen