Gelekte iPad Air 2 foto’s tonen een nog dunner scherm

We hebben tot nu toe weinig geruchten en uitgelekte onderdelen van de iPad Air 2 gezien. Eerder deze maand had analist Ming Chi Kuo van KGI Securities zijn verwachtingen over de iPad Air 2 en iPad mini 3 uitgelaten. Kuo verwacht dat het ontwerp van de de toekomstige iPads hetzelfde blijven. De vernieuwingen zouden echter achter het scherm plaatsvinden. Appel zou volgens Kuo beide iPads voorzien van de A8-processor en de Touch ID vingerafdrukscanner van de huidige iPhone 5S. Daarnaast zou de iPad Air 2 ook 8-megapixel camera krijgen.

iPad Air 2

Vandaag heeft de Nederlandse website One More Thing diverse foto’s gepubliceerd van de nieuwe iPad Air 2. OMT heeft zowel een foto van de achterkant als de voorkant van de iPad Air 2. Doordat het scherm en de behuizing nu een geheel vormen, zien we dat de iPad Air 2 nog dunner wordt dan zijn voorganger.

Qua afmetingen is de iPad Air 2 identiek als zijn voorganger. Het verschil zit hem in de LCD-laag, die is namelijk al verwerkt in het glas. Hierdoor kan de iPad Air 2 dunner worden gemaakt. Ook zijn de connectoren aan de achterkant van de tablet veranderd van plaatst.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen