Sony kondigt nieuwe PlayStation Now TV’s met 4K-resolutie aan

0
1364

Sony kondigde eerder dit jaar haar streamingdienst PlayStation Now aan. In eerste instantie zal de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita de nieuwe streamingdienst PlayStation Now ondersteunen. Later wordt de streamingdienst uitgebreid naar Bravia Smart TV’s, tablets en smartphones.

PlayStation Now

PlayStation Now is nu nog in bèta-fase in de Verenigde Staten. PlayStation Now zal deze zomer nog gelanceerd worden in de VS, een Europese release zal op z’n vroegst in 2015 plaatsvinden.

Sony gaat in juni negen nieuwe Bravia TV’s uitbrengen waarop PlayStation 3-games gespeeld kunnen worden. De games worden via PlayStation Now gestreamd naar de televisie zonder dat eigenaars ook een dergelijke game console hoeven te bezitten.

De nieuwe Bravia televisies beschikken over een Ultra HD resolutie, wat ook wel 4K-resolutie wordt genoemd. Om PlayStation Now te kunnen gebruiken op de TV dien je wel in het bezit te zijn van een DualShock 3-controller. De PlayStation Now TV’s variëren in prijs tussen de 2.100 en 25.000 dollar.

Vorig artikel2e Paasdag: Heel veel PS3, PS4 & PS Vita-games in de aanbieding
Volgend artikeliPhone 6 concept van Nederlandse bodem [Foto’s]