Apple introduceert ”Ontworpen voor iOS 7” categorie in de App Store

Om wat meer aandacht te vestigen voor het compleet nieuwe besturingssysteem iOS 7 die gisteravond beschikbaar was gesteld voor de wereld, komt Apple met een speciale sectie genaamd “Ontworpen voor iOS 7”. Tot nu toe zijn er nog maar enkele apps die daar in die lijst behoren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Apple Store-app, Evernote en Runkeeper.

Wat wel ontbreekt in de lijst van apps ontworpen voor iOS 7 zijn Gmail, Facebook en Twitter, maar eigenlijk was het al veel eerder duidelijk dat deze apps zich hebben aangepast aan het nieuwe besturingssysteem. Vele applicaties proberen zich aan te passen aan het nieuwe design van iOS 7 door middel van nieuwe icoontjes en een vlakker design. Zo krijgt de gebruiker een consistent gevoel.

Apple’s nieuwe iOS 7 is zeker een grote verandering, maar functionaliteit en gebruiksvriendelijk is het wel. Het is Jony Ive en zijn team zeker gelukt om iOS een nieuw en verfrissend uiterlijk te geven. Hoewel de nieuwe iOS niet bij iedereen in de smaak valt.

Als het u nog niet gelukt is om uw iPhone, iPad of iPod te updaten naar iOS 7 door de drukke server van Apple, kunt u gebruik maken van onze download links.

Hoe bevalt het u zover?

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen