PlayStation 4 meer dan 7 miljoen keer verkocht

0
1124

Begin april wisten we u te melden dat de PlayStation 4 meer dan 7 miljoen keer over de toonbank was gegaan. Sony heeft dit nu officieel bevestigd. Naast zeven miljoen PlayStation 4 exemplaren wist het Japanse tech-gigant ook nog eens 20,5 miljoen PS4-games te kopen. Dit komt neer op bijna drie games per verkochte PS4 console.

PS4

Daarnaast laat Sony ook weten dat het nog steeds moeite heeft om aan de vraag te voldoende. De vraag naar de inmiddels zeer succesvolle PS4 console is enorm. In Nederland en België staan duizenden fanatieke gamers op de wachtlijst, wereldwijd zal dit waarschijnlijk in de miljoenen liggen. Wie nog een PS4-console wil aanschaffen dient weken of zelfs maanden te wachten tot dat hij/zij aan de beurt komt.

Europese PlayStation baas Andrew House had tijdens een interview op de Game Developer Conference bekendgemaakt dat de PlayStation 4 tot aan de zomer moeilijk verkrijgbaar zal zijn. Sony verwacht pas in de zomer aan de volledige vraag van de zeer populaire PS4 kan voldoen.

Vorig artikelChrome Remote Desktop: Bestuur je computer vanaf je Android-toestel
Volgend artikelSony bevestigd PS4 firmware 1.70 update