Gelekte foto toont voorkant van iPhone 6

Begin april verscheen er op Weibo, een Chinese variant van Twitter, een aantal ontwerp foto’s van de mogelijke iPhone 6. De foto’s zijn vermoedelijk genomen in één van de Foxconn-fabrieken. Vandaag is er alweer een foto opgedoken op het Chinese Weibo. Ditmaal is het een foto van de voorkant van de iPhone 6. Volgens iPhon.fr is de foto afkomstig uit een fabriek.

iPhone 6 front

Naast een uitgelekte iPhone 6 foto is er ook nieuwe informatie over de afmetingen gelekt. Net zoals eerdere geruchten al bevestigden toont de foto een groter scherm. Daarnaast is het bezel rondom het scherm ook iets dunner geworden.

De Franse website Nowhereelse heeft ook een foto van een mal in handen gekregen die naar verluidt voor de iPhone 6 gebruikt zal worden. Volgens Nowhereelse past er in de mal een toestel van 138×64 millimeter. De genoemde afmetingen komen overeen met een schermformaat van 4,7-inch.

iPhone 6 mal

Als we de geruchten mogen geloven zal Apple in september de iPhone 6 onthullen. De toekomstige iPhone 6 zou een 4,7-inch scherm krijgen met een resolutie van 1334×750 pixels en een pixeldichtheid van 326 ppi (pixels per inch) Later in het jaar zou Apple een nog groter iPhone 6 onthullen. Deze iPhone 6 zou over een 5,5-inch scherm beschikken met een resolutie van 1920×1080 pixels en een pixeldichtheid van 401 ppi.

Beide nieuwe iPhones zullen de nieuwe A8-processor krijgen en net als de huidige iPhone 5S worden voorzien van een vingerafdrukscanner. Daarnaast wordt de randen rondom het scherm met 10 tot 20 procent dunner.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen