Zeer realistische iWatch concept [Foto’s]

0
1805

Jaar in jaar uit wordt er gesproken over een smartwatch waar Apple aan werkt. Echter is er tot heden niks officieels naar buiten gebracht. Tim Cook, CEO van Apple zei ooit in een interview met de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal dat Apple dit jaar actief zal worden in nieuwe productcategorieën. Omdat Tim Cook in meervoud sprak leek de komst van de iWatch aanstaande.

iWatch concept 2

Het doorgaans betrouwbare analist Ming Chi Kuo van KGI Securities maakte afgelopen week zijn verwachtingen over nieuwe Apple-producten bekend. De smartwatch van Apple waar jaren al over wordt gesproken wordt volgens Kuo in september gepresenteerd.

De iWatch zou ergens in het derde kwartaal in de winkels moeten liggen, waarschijnlijk in september. Apple zou verschillende modellen lanceren, een 1,3-inch en 1,5-inch versie. De iWatch zou biometrische sensoren hebben en kan draadloos worden opgeladen. Verschillende modellen betekend natuurlijk ook verschillende prijzen. Volgens Kuo kost de duurste model van de iWatch zo’n 1000 dollar.

We hebben in het verleden meerder iWatch concepten gezien. Ontwerper Edgar Rios gaat net iets verder dan de gemiddelde ontwerper. Hij heeft namelijk niet alleen een concept van de iWatch gemaakt, maar ook hoe iOS eruit zou komen te zien op de iWatch.

De onderstaande iWatch concept afbeeldingen geven ons daarmee ook een realistisch idee hoe de iWatch en de daarbij behorende iOS-versie eruit komt te zien.

Vorig artikelAmazon werkt aan smartphone met 3D-effecten
Volgend artikelGelekte foto toont voorkant van iPhone 6