Uitgelekte schematische tekeningen omgezet naar iPhone 6 renders [Foto’s]

0
2064

Vorige maand lekten er een aantal schematische tekeningen van de iPhone 6. De blauwdrukken toonde een 4,7-inch en een 5,5-inch iPhone 6 model. MacRumors heeft ontwerper Ferry Passchier ingehuurd om de gelekte tekeningen om te toveren tot een iPhone 6 render. Ze moeten ons een idee geven van hoe de volgende generatie iPhone eruit komt te zien.

iPhone 6 Render

Eerder melde het doorgaans betrouwbare Japanse blog Macatokara al dat de iPhone 6 een kruising zal worden tussen de plastic iPhone 5C en de zevende generatie iPad nano. Het ontwerp lijkt erg op de originele iPhone tot aan de iPhone 3GS met afgeronde hoeken.

De achterkant van de iPhone 6 render heeft een iPod touch / iPad Air-achtige afwerking. Hoewel we in dit stadium nog niets weten over de toekomstige iPhone 6 zien de renders er geweldig uit!

iPhone 6 Renders

Als we de geruchten mogen geloven zal Apple in september de iPhone 6 onthullen. De toekomstige iPhone 6 zou een 4,7-inch scherm krijgen met een resolutie van 1334×750 pixels en een pixeldichtheid van 326 ppi (pixels per inch) Later in het jaar zou Apple een nog groter iPhone 6 onthullen. Deze iPhone 6 zou over een 5,5-inch scherm beschikken met een resolutie van 1920×1080 pixels en een pixeldichtheid van 401 ppi.

Beide nieuwe iPhones zullen de nieuwe A8-processor krijgen en net als de huidige iPhone 5S worden voorzien van een vingerafdrukscanner. Daarnaast wordt de randen rondom het scherm met 10 tot 20 procent dunner.

Vorig artikelPlayStation Now Bèta bijgewerkt naar versie 2.0: Screenshot en lijst met games uitgelekt
Volgend artikelGalaxy S5 vs iPhone 5S – Speed Test [Video]