Sony Xperia Z2 vanaf eind april verkrijgbaar in Nederland

0
1249

Sony onthulde eind februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zijn nieuwe vlaggenschip, de Xperia Z2. De Sony Xperia Z2 beschikt over een 5,2-inch scherm met betere speakers en de nieuwe Snapdragon 801-processor van Qualcomm. Het ontwerp van de Xperia Z2 is grotendeels hetzelfde als zijn voorganger met de glazen panelen aan de voor- en achterkant onderbroken door een aluminium strip die uit één stuk is gemaakt.

Het toestel is wel 0,3 millimeter dunner geworden en heeft iets dunnere randen rondom het scherm, ook wel bezel genoemd. De camera is een 20,7-megapixelvariant met 1/2.3-type Exmor RS-sensor en Sony’s G-lens. Net als alle andere Xperia smartphones is de Xperia Z2 ook stof- en waterdicht.

Sony noemde tijdens de aankondiging van het toestel de maand april als officiële releasemaand. Het Japanse bedrijf heeft in een verklaring bekendgemaakt dat de Xperia Z2 vanaf eind april verkrijgbaar is in onder meer Nederland. Het aanbod zou echter niet toereikend zijn om aan de vraag te voldoen. “We werken er onvermoeibaar aan om de voorraden in april te maximaliseren, maar we verwachten niet dat we aan de hoge vraag kunnen voldoen”, aldus Sony.

via Tweakers

Vorig artikelSamsung Galaxy S5 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelPlayStation Now Bèta bijgewerkt naar versie 2.0: Screenshot en lijst met games uitgelekt