Samsung Galaxy S5 mini (SM-G800) specificaties gelekt

0
1894

De Samsung Galaxy S5 is een geweldige smartphone, maar sommige vinden de 5,1-inch scherm te groot en andere vinden de prijs van 699 euro te veel. Goed nieuws voor de gene die er zo over denkt. Samsung werkt aan een Galaxy S5 Mini, die goedkoper is en compacter van formaat.

Samsung Galaxy S5 Mini

Het doorgaans betrouwbare SamMobile heeft van anonieme bronnen vernomen dat de Galaxy S5 Mini (SM-G800) over een 4,5-inch Super AMOLED-scherm beschikt met een resolutie van 1280×720 pixels.

Het toestel draait waarschijnlijk op de Quad-Core Snapdragon 400-processor van chipfabrikant Qualcomm. Verder heeft de Galaxy S5 Mini 1,5GB aan werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een IR-blaster om een televisie mee te bedienen.

Verder heeft de Galaxy S5 Mini een 8-megapixel camera aan de achterkant en 2-megapixel camera aan de voorkant.

Eerder verscheen er op de website van hoesjesmaker Noreve een productpagina voor de Galaxy S5 Mini. De hoesjes zouden zelfs al in productie zijn. Hiermee wordt het nogmaals bevestigd dat er een afgeslankte Galaxy S5 versie eraan zit te komen.

Wanneer de Samsung Galaxy S5 mini gelanceerd zal worden is vooralsnog niet bekend. Indien het de Galaxy S5 Mini betreft, dan zal dit waarschijnlijk op korte termijn gebeuren.

Vorig artikel‘HTC One M8 Mini vanaf mei verkrijgbaar’
Volgend artikelSamsung Galaxy Tab 4 vanaf medio mei verkrijgbaar