De beste 1 april grappen!

1. De klassieke Nokia 3310 komt terug met 41-megapixel camera!

De Nokia 3310 die gepresenteerd werd in 2000 is een van de best verkochte telefoons ooit. In een paar jaar tijd verkocht Nokia meer dan 125 miljoen exemplaren. Op internet is de Nokia 3310 de afgelopen jaren uitgegroeid tot een symbool met sterke nostalgische waarde. De 3310 wordt geroemd omdat het toestel niet stuk te krijgen is en vanwege het klassieke spelletje Snake dat middelbare scholieren destijds uren van hun huiswerk hield.

Nokia 3310 Pure View

2. Gratis bellen, fietsbellen wel te verstaan!

Youfone verraste vanochtend door uit te pakken met een bijna onwerkelijke aanbieding. Op social media en op verschillende websites zijn banners te zien met de tekst: “Gratis bellen bij Youfone”. Bezoekers die doorklikken komen terecht op een actiepagina met meer informatie. De verrassing voor deze eerste dag van april? Gratis fietsbellen!

Youfone

3. Politie krijgt nieuwe dienstauto’s

De snelle Volkswagens van de verkeerspolitie verdwijnen op termijn mogelijk uit het straatbeeld. Althans als we het Twitter account van autofabrikant Alfa Romeo mogen geloven. Alfa presenteerde vanochtend vol trots het nieuwe model voor de verkeerspolitie. Alfa Romeo claimt 10 nieuwe 4C modellen met 240 pk te hebben geleverd aan het KLPD. Heeft u er al een voorbij zien flitsen?

Politie

4. Honig lanceert nieuw product: 1 sliert spaghetti!

De eerste dag van april blijkt ook een populaire datum om nieuwe producten te lanceren. De bekende pastafabrikant Honig presenteerde op Facebook een revolutionair product voor de Italiaanse keuken: “Één sliert Spaghetti”. Honig prijst de nieuwe spaghetti als volgt aan: “Slimme pasta waarmee je nóg sneller je bord leeg hebt.” De nieuwe eensliertige spaghetti van Honig is binnenkort verkrijgbaar in de supermarkt.

Honig

5. Pop Tulips: tulpen uit de magnetron

Het klonk bijna te mooi om waar te zijn en was het uiteraard ook. Tulpenkweker Niels Kreuk kwam eind maart groots in het nieuws met tulpenbollen die je in de magnetron kon doen waarna er vrijwel direct prachtige bloemen uit kwamen. Een slimme actie, inclusief YouTube video, die ook internationaal de nodige aandacht wist te trekken. Een originele manier om Hollandse bloemen onder de aandacht te brengen!

PopTulips

via Kees Beckeringh

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen