HTC haalt flink uit naar Galaxy S5

0
1829

De Taiwanese smartphonemaker HTC heeft flink uitgehaald naar Samsung. HTC omschrijft het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S5, als goedkoop plastic. HTC presenteerde eerder deze week de HTC One M8, een high-end smartphone met een aluminium behuizing.

HTC One M8 - Samsung Galaxy S5

De nieuwe HTC One M8 is vanaf 4 april verkrijgbaar in Nederland en België voor een adviesprijs van 699 euro. De HTC One M8 moet onder meer de concurrentie aangaan met de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy S5 en de Sony Xperia Z2. Zowel de Galaxy S5 als de Xperia Z2 zullen vanaf april verkrijgbaar zijn.

John Mackenzie, directeur van de Amerikaanse tak van HTC, heeft tegenover Business Insider het volgende gezegd: “Samsung is een bedrijf dat zich richt op adverteren. Wij zijn een bedrijf dat investeert in onze klanten en een schitterend ontworpen product aflevert waar je trots op kan zijn.”

“Samsung kent zijn kracht en denkt: We hebben heel veel geld, laten we de wereld overnemen. Ik denk dat die strategie bewezen wordt door hun producten. Als je een product van goedkoop plastic wil, is er een oplossing voor je. Maar wij gaan voor de consument die het beste wil.”

Vorig artikelOffice voor iPad vanaf nu verkrijgbaar in App Store
Volgend artikeliPhone 6 krijgt 5,5-inch scherm met 2560×1440 pixels