Space gray behuizing van iPad mini 2 opgedoken

Apple heeft de iPhone 5S voorzien van twee nieuwe kleuren. Een goudkleurige champagne kleur en een donker grijs kleur die space gray heet. Apple verwacht dat de nieuwe space gray kleur veruit het populairst van de drie kleuren zal worden, en verwacht er dan ook veel van te verkopen. Apple heeft gelijk ook de iPod touch 5G en iPod nano lijn uitgebreid met de nieuwe space gray kleur.

Als we de recente geruchten mogen geloven zal Apple op dinsdag 15 oktober een nieuwe evenement organiseren. Mogelijk wordt er tijdens deze evenement de nieuwe iPad 5 en de iPad mini 2 met retina scherm aangekondigd.

Naast de iPad 5 en de iPad mini 2 worden naar verluidt ook nieuwe Macs, OS X 10.9 Mavericks en een nieuwe versie Apple TV gepresenteerd. Vorig jaar oktober organiseerde Apple ook een evenement waar de iPad 4, iPad mini en nieuwe Macs gepresenteerd werden.

De verwachting is dat de iPad 5 nog dunner en lichter zal zijn en qua design meer op de iPad mini zal lijken. De iPad mini 2 zal een retina scherm krijgen en betere specificaties. Qua design blijft de iPad mini 2 onveranderd.

De Franse website Nowhereelse beschikt over nieuwe interessante foto’s van de iPad mini 2. In het verleden hebben we vaker foto’s uitzien lekken van de behuizing, maar dit keer is het anders. Namelijk de kleur van de behuizing. De behuizing is namelijk in de nieuwe space gray kleur, net als de iPhone 5S.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen