Nieuwe HTC One M8 Google Play-editie per ongeluk bevestigd

Vandaag gaat HTC om 16:00 uur tijdens een evenement in Londen zijn nieuwe vlaggenschip officieel onthullen. HTC heeft echter per ongeluk bevestigt dat er ook een Google Play-editie van zijn nieuwe vlaggenschip zal komen. HTC heeft vandaag drie nieuwe apps in de Google Play Store gelanceerd, in de beschrijving van de HTC-galerij-app wordt er gesproken over; “Ondersteuning voor de HTC One(M8) Google Play Edition is beperkt tot HTC Foto bewerken”

HTC One (M8)

Het is niet de eerste keer dat HTC een Google Play-editie uitbrengt. Vorig jaar bracht HTC al een Google Play-editie van de huidige One-smartphone in Amerika uit. De Google Play-editie draait op een kale Android-versie, dus zonder de eigen Sense-skin van HTC. Het voordeel hiervan is dat het toestel veel sneller een nieuwe Android-versie krijgt. Normaliter moeten Android-gebruikers wachten op de aanpassingen van de fabrikant. Waarschijnlijk zal de Google Play-editie niet in Nederland en België verkocht worden.

Over een kleine uur begint het evenement, er wordt trouwens ook een livestream aangeboden. Net als altijd houden we je natuurlijk op de hoogte!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen