Steeds meer Samsung Galaxy S5 hoesjes verkrijgbaar

Op het internet verschijnen steeds meer hoesjes voor Samsungs nieuwste vlaggenschip: de Galaxy S5. Net als bij de S4 en S3 zijn er weer originele covers van Samsung in de maak, terwijl bekende producenten als Case-Mate, Bright en Belkin inmiddels ook vele hoesjes bekend hebben gemaakt.

Galaxy S5

Hoewel het toestel nog lang niet uit is, zijn de eerste Galaxy S5 hoesjes al te bestellen in Nederlandse webwinkels. Liefhebbers die al zeker weten dat ze de Galaxy S5 binnenkort gaan bestellen kunnen dus alvast een telefoonhoesje aanschaffen.

S-View cover
Net als bij de voorgangers van de Galaxy S5 (de S3 en S4) heeft Samsung ook dit keer een complete line-up met originele hoesjes bekend gemaakt. Zo zijn de bekende Flipcover en handige S-view cover ook voor dit toestel verkrijgbaar. Daarnaast richt Samsung zich vanzelfsprekend ook op andere Samsung Galaxy S5 accessoires zoals laders, docks en andere gadgets.

Case-Mate
Ook voor de Galaxy S5 is ’s werelds grootste hoesjesfabrikant Case-Mate weer in de race om mooie en praktische hoesjes op de markt te brengen. De bekende lijnen zoals Barely There, Tough en Emerge zijn weer in diverse kleuren present, net zoals de Glam, Slim en Naked Tough cases. Wanneer de eerste Case-Mate hoesjes voor de Galaxy S5 in Nederland verkrijgbaar zijn, is vooralsnog onduidelijk.

Belkin
Belkin had dit als eerste producent de collectie S5 hoesjes klaar staan. Het merk uit Amerika kies voor opvallende designs met bijzondere kleurcontrasten. Vanzelfsprekend zal de kwaliteit weer prima zijn. De hoesjes zijn al verkrijgbaar vanaf 20 euro.

Bright
Bright is in dit rijtje wellicht het onbekendste merk. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding onderscheidt dit merk zich van andere merken, bleek al bij eerdere toestellen. Ook voor de Galaxy S5 is er weer een mooi assortiment beschikbaar. Er zijn diverse webwinkels in Nederland die deze collectie al verkopen.

De Galaxy S5 is vanaf 11 april te koop in Nederland en België. Het nieuwe vlaggenschip heeft een adviesprijs van €699.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen