Android 4.4 KitKat voor LG, Sony en Samsung

Vanaf vandaag word de update van Android 4.4 KitKat uitgerold naar de LG G2 en diverse modellen van Sony. Voor Sony geldt op dit moment een uitrol naar de Xperia Z Ultra, Xperia Z1 en Xperia Z1 Compact. Naar verwachting zullen de Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR en Xperia Tablet Z deze update halverwege 2e kwartaal ontvangen.

Android 4.4 KitKat

Over de update van Sony word het volgende nog meegegeven als informatie: “We leveren onze aangepaste statusbar en quick settings mee. We hebben de statusbar wat opgeruimd: je krijgt alleen nog maar notificaties te zien die je echt nodig hebt.” Wat dit precies inhoud moeten we nog zien. Voor diegene die de update al binnen hebben en die dit willen delen met mede Sony gebruikers mag er uiteraard reacties geplaatst worden.

Update
Na de reactie van een oplettende bezoeker melden we hierbij ook dat de gebruikers van de Samsung Galaxy S4 deze update ook ontvangen vanaf gisteren.

Voor zowel LG, Sony en Samsung worden de updates gefaseerd uitgerold wat inhoud dat het voor sommige toestellen later kan zijn dat deze beschikbaar is.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen