Google Play Devices beschikbaar in Nederland

Google gaf ons van het weekend al een Play Store update. Maandag kregen we Play Movies en vandaag geven ze ons Play Devices! Hierdoor krijgt Nederland eindelijk de opties van Google Play waar bijvoorbeeld Amerika al jaren van mocht genieten.

Google-Play-Logo

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de Google Play Store onder de knop “Apparaten” diverse producten van Google aan te schaffen. Denk hierbij aan de Google Nexus 5 of de Google Nexus 7 maar gelukkig ook de Chromecast.

Verder zien we ook accessoires voor de Nexus apparaten maar daar is de keuze op dit moment nog vrij beperkt in, laten we hopen dat deze snel worden uitgebreid.

Enige teleurstelling op dit moment is dat we nog niet de optie krijgen om Google Play edition telefoons aan te schaffen.
Zo is in Amerika namelijk de optie om een Google Play edition van de HTC One en Samsung Galaxy S4 aan te schaffen, dit zijn dan toestellen met het ”kale” Android systeem erop geïnstalleerd in plaats van HTC Sense of Samsung Touchwiz. Laten we hierbij hopen dat deze optie ook snel ons land zal bereiken.

Google Devices

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen