Google voegt Play Movies toe in Nederland

Vandaag werd stilletjes Google Play Movies toegevoegd aan de Google Play Store. Vanaf nu is het in Nederland ook mogelijk films te kopen en huren op Android telefoons en tablets.

google-play-movies

Bij het openen van Google Play Store vond ik vandaag een extra rode knop genaamd “Films”. Hier vinden we een lijst aan films die kunnen worden gekocht maar ook te huren zijn.

Screenshot_2014-03-17-23-37-34

Na het aanklikken van de film naar keuze krijgen we de optie deze te kopen of te huren. Als voorbeeld nemen we even het huren van Despicable Me 2. Bij beide keuzes krijgen we de optie deze in SD of HD te willen bekijken.

Film huren

Na het maken van de keuze en invoeren van het wachtwoord worden we doorgestuurd naar de applicatie Play Movies om deze te bekijken. Ook is het mogelijk om ondertiteling toe te voegen in diverse talen door recht onder op het keyboard icoon te klikken.

En zoals gewend bij het huren van films zit er een limiet op hoe lang we er over kunnen doen deze te bekijken. In dit geval hebben we 48 uur de tijd om Despicable Me 2 te bekijken. Denk dat dat wel gaat lukken.

Waarschuwing huur

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen