‘Sony lanceert Virtual Reality headset op Game Developers Conference’

Eerder had het doorgaans betrouwbare Tech Radar van anonieme bronnen vernomen dat Sony tijdens de Game Developers Conference in San Francisco een Virtual Reality headset gaat onthullen voor de PlayStation 4.

sony virtual reality

Volgens de bronnen van Tech Radar die zelf de Virtual Reality headset hebben getest, zou de headset bijna klaar zijn en dat de kwaliteit en resolutie “heel, heel erg goed zijn”. Mensen zouden onder de indruk zijn van wat Sony gemaakt heeft.

Edge-Online meldt nu ook dat Sony tijdens de GDC volgende week een Virtual Reality headset gaat lanceren. Sommige game ontwikkelaars hebben al een prototype in handen en claimen dat de Virtual Reality headset van Sony een stuk beter is dan de Oculus Rift.

Volgens hen is er momenteel weinig software beschikbaar, men verwacht een demo tijdens de Game Developers Conference. Hoewel game ontwikkelaars erg enthousiast zijn over de Virtual Reality headset kijken ze de kat uit de boom voordat ze in het ontwikkelen van Virtual Reality games duiken. Het is natuurlijk nog maar de vraag of zo’n technologie zal aanslaan als platform.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen