Home Apps WhatsApp installeren op je iPod touch 3G, 4G en 5G

WhatsApp installeren op je iPod touch 3G, 4G en 5G [Jailbreak]

0

Dat WhatsApp Messenger een ongekende succes achter de rug heeft, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Tegenwoordig kunnen smartphone gebruikers niet meer zonder de zeer populaire berichtendienst WhatsApp. Deze populaire app wordt helaas niet standaard ondersteund door de iPod touch, maar dit betekent echter niet dat het onmogelijk is.

Sinds kort is het ook mogelijk om WhatsApp op je computer of laptop te installeren. Wist je dat je ook de WhatsApp Messenger op een iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4 en iPad mini kunt installeren? Mocht je WhatsApp ook op je iPad willen installeren dan kun je de volgende link volgen: WhatsApp Messenger op je iPad installeren.

Om te kunnen beginnen aan deze handleiding dien je eerst je iPod touch 3G, iPod touch 4G of iPod touch 5G te jailbreaken. Als je iPod touch al gejailbreakt is kan je door gaan naar de volgende stap, zo niet dan reden we u aan om eerst dit te doen.

Volg de volgende link om eerst uw iPod touch te jailbreaken, als deze nog niet is gejailbreakt: Untethered Jailbreak iOS iOS 6.1.2, iOS 6.1, iOS 6.0.1 iPhone, iPad & iPod touch met Evasi0n [Guide]

Helaas kan je WhatsApp niet via de App Store downloaden op je iPod touch. Je kan het wel via jailbreak apps als: Installous HiPStore, iPASTORE, Zeusmos, AppCake of vShare downloaden. In Cydia dien je eerst de repo van Installous, HiPStore, iPASTORE, Zeusmos, AppCake of vShare toe te voegen.

Zodra je één van de genoemde jailbreak apps hebt geïnstalleerd, zoek dan naar WhatsApp en installeer deze. Je zal nu merken dat WhatsApp nog niet werkt. Maak je niet druk, we zijn nog niet klaar.

Start Cydia op en zoek nu naar WhatsPad en installeer deze jailbreak tweak. Na het installeren van WhatsPad zal WhatsApp werken.

PS: Het is helaas niet mogelijk om twee keer hetzelfde telefoonnummer te gebruiken. Voor de PC versie van WhatsApp dien je een andere 06 nummer te gebruiken.

Mobiele versie afsluiten