Meerdere Samsung Galaxy S5 foto’s gelekt

Eerder vandaag was de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S5 te zien in een korte video. Ditmaal heeft een website de foto’s van de Galaxy S5 te vroeg gepubliceerd. Uit de gelekte foto’s is te zien dat de Galaxy S5 ook een vingerafdrukscanner krijgt. Deze is net zoals bij de iPhone 5S verwerkt in de home-knop.

Samsung Galaxy S5

De vingerafdrukscanner kan in totaal drie vingerafdrukken herkennen. Gebruikers kunnen met acht vegen over de thuisknop hun vingerafdruk registeren. PayPal-gebruikers kunnen zelfs met de vingerafdrukscanner een betalingsopdracht uitvoeren.

De foto’s tonen ook een nieuwe feature, de Download Booster. Met deze functie kunnen gebruikers zowel de WiFi- als 4G-verbinding gebruiken om bestanden te downloaden. Dit zou de downloadtijd aanzienlijk moeten verkorten. Ook beschikt de Galaxy S5 over een hartslagmeter.

Als we de geruchten mogen geloven beschikt de Samsung Galaxy S5 over een 5,2-inch Super AMOLED-scherm, een Quad-Core Snapdragon 800-processor en een nieuwe versie van Touchwiz, Samsung’s eigen Android-skin.

Volgens de geruchten introduceert Samsung maandagavond twee varianten van de Galaxy S5: een met resolutie van 1920×1080 pixels en een die 2560×1440 pixels toont.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen