iPhone 5C voorraad al uitverkocht

De iPhone 5C pre-order fase is sinds vrijdag 13 september in onder meer de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Japan, Singapore en Verenigd Koninkrijk gestart. De nieuwe iPhone 5C schijnt al een enorm succes te zijn. De levertijd van enkele iPhone 5C modellen zijn inmiddels al opgeschoven.

In Hong Kong is de levertijd van de iPhone 5C verschonen naar één tot twee weken. In de Verenigde Staten is zelfs de hele voorraad uitverkocht. De iPhone 5C is daar weer vanaf 4 oktober leverbaar.

Hoeveel pre-orders er totaal zijn gedaan wilt Apple niet kwijt, maar volgens Bloomberg heeft alleen de Chinese provider China Unicom al ruim 100.000 pre-orders aangenomen.

Helaas heeft Apple tijdens het evenement niet bekendgemaakt wanneer de iPhone 5C en iPhone 5S in Nederland en België beschikbaar zullen zijn. Ook de Nederlandse prijzen van de nieuwe iPhones ontbreken. De Nederlandse iPhone prijzen zijn echter makkelijk te raden. Bij onze oosterburen is de iPhone 5C vanaf €599,- en iPhone 5S vanaf €699,- verkrijgbaar. Deze prijzen zal Apple ook hanteren in Nederland en België.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen