LG G Pro 2 onthuld: 5,9-inch Full HD-scherm en klop-pincode

0
1055

LG heeft vandaag in Zuid-Korea zijn nieuwe vlaggenschip, de G Pro 2 onthuld. De LG G Pro 2 beschikt over een 5,9-inch Full HD-scherm, een Snapdragon 800-processor en 3GB aan werkgeheugen. Wanneer de G Pro 2 naar Europa komt is nog niet bekend.

LG G Pro 2

De LG G Pro 2 heeft net als de LG G2 op de achterkant fysieke knoppen, deze kunnen ingedrukt wordt terwijl het toestel normaal wordt vastgehouden. De G Pro 2 bevat ook de Knock Code-feature. Hiermee kunnen gebruikers het scherm ontgrendelen door op het scherm te kloppen. De hoeveelheid en de snelheid van de klopbewegingen is een soort pincode. LG claimt dat er ruim 86.000 verschillende klopcodes beschikbaar zijn, die op elk deel van het scherm kunnen worden ingevoerd.

De G Pro 2 beschikt over een vernieuwde 13-megapixelcamera, die voorzien is van optische beeldstabilisatie en verschillende andere nieuwe functies. Zo is er een speciale stand voor de flitser die geschikt is voor selfies en kan er slow-motion video’s worden opgenomen met 120 frames per seconde.

Het toestel verschijnt in verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood en wit.

Vorig artikelSony verkoopt Walkman in fles water
Volgend artikel‘Samsung onthult Galaxy Tab 4 en Galaxy Gear 2 op MWC’