Foto’s iPhone 6 laten groter scherm en design zien

De afgelopen tijd is er veel gesproken en geschreven over de iPhone 6, maar foto’s van het toestel in het wild hadden we nog niet gespot. Daar is vandaag echter verandering in gekomen. In een aantal uitgelekte kiekjes is te zien hoe de nieuwe iPhone er hoogstwaarschijnlijk uit gaat zien.

iPhone 6 foto's

De verwachting is dat het display van de aankomende Apple-telefoon minstens 4,8 inch meet, al gaan er ook geruchten dat de iPhone 6 in twee varianten komt met afwijkende maten. Afgebeeld zijn de grijze en gouden versie van het toestel met een groter scherm en een opvallend dunne schermrand.

De foto’s zijn het web opgeslingerd door Sonny Dickson, een blogger die voorheen ook de iPhone 5S en iPhone 5C als eerste op de gevoelige plaat zette. “Zoals sommige geruchten suggereren, zal het scherm in groter worden. Het ontwerp is een kruising tussen de huidige iPad Air en de iPod Touch. Zoals blijkt uit de foto’s, wordt het toestel dunner dan de huidige iPhone 5S. Maar ik weet niet 100 procent zeker dat dit de iPhone 6 behuizing is”, aldus Dickson op zijn website.

Het is onzeker of de gelekte foto’s echt zijn, zeker omdat op diverse fora de echtheid ervan in twijfel wordt getrokken. Forumleden van Macrumors zien bijvoorbeeld herhalende veegsporen op de behuizing die mogelijk met Photoshop zijn gemaakt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen