Waar kan ik nog een PS4 kopen?

Sony lanceerde ruim twee maanden geleden de zeer populaire PlayStation 4 in Europa. We zijn nu een twee maanden verder en helaas heeft nog niet iedereen een PlayStation 4 in huis. We krijgen ontzettend veel e-mails en reacties binnen over de status van bestellingen bij verschillende retailers.

Sony PlayStation 4

We hebben alweer verschillende retailers gebeld om meer informatie te krijgen over de status van de PS4. De uitslag zie je hieronder.

Bol.com

Online retailer Bol.com verwacht in februari een vijfde levering PS4 consoles binnen te krijgen. Echter kunnen ze niet bekendmaken hoeveel dit er zijn. Ook is de exacte leverdatum niet bekend. Bol.com geeft aan dat alle pré-orders tot aan december uitgeleverd zijn. Nieuwe bestellingen hebben een levertijd van ongeveer 12 weken.

Media Markt / Saturn

Ook Media Markt en Saturn verwachten in februari een nieuwe PS4 levering van Sony. Echter kunnen ze niet zeggen hoeveel consoles er binnen komen. Ook is de leverdatum niet bekend. Media Markt en Saturn hebben nog openstaande pré-orders die ze als eerst willen voorzien van een PlayStation 4 console. Hierdoor is het niet meer mogelijk om via de webshop een PS4 te bestellen. Wel bestaat er een mogelijkheid om één van de vestigingen een PS4 te bestellen.

Bart Smit

Ook Bart Smit verwacht in februari een nieuwe lading PlayStation 4 consoles van Sony. Deze zullen echter allemaal gebruikt worden om bestaande pré-orders te voorzien van een PS4 console. Nieuwe bestellingen hebben een levertijd van ongeveer 12 weken.

Intertoys

Intertoys heeft geen idee of er deze maand een nieuwe lading PS4’s binnenkomt. Wel geven ze aan dat er nog ruim 2500 mensen met een pré-order in de wacht staan. Binnenkomende leveringen zullen allemaal gebruikt worden om bestaande bestellingen te voorzien van een console.

MyCom / Dixons

Net als Intertoys geeft MyCom en Dixons ook aan niet zeker te weten wanneer er een nieuwe lading binnenkomt. Wel verwachten ze dat dit zeer binnenkort gebeurt, waarschijnlijk ergens in februari net als de andere retailers. Omdat er bij beide retailers nog ontzettend veel openstaande pré-orders staan, worden alle binnenkomende consoles uitgeleverd aan bestaande klanten.

Wehkamp.nl

Online retailer Wehkamp.nl geeft net als MyCom en Dixons aan dat ze niet zeker weten wanneer er een nieuwe levering van Sony binnenkomt. Wel menen ze echter dat dit zeer binnenkort zal zijn. Zodra de PS4 binnenkomt bij Wehkamp.nl zullen ze iedereen per e-mail op de hoogte brengen. Ook de klanten die buiten de boot vallen zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht. Nieuwe bestellingen hebben een levertijd van minimaal vijf weken.

Game Mania

Ook Game Mania heeft geen idee wanneer er een nieuwe levering van Sony binnenkomt. Net zoals alle andere retailers zullen de binnenkomende consoles allemaal gebruikt worden om bestaande pré-orders te voorzien van een PS4.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen