Bol.com verwacht vijfde levering PS4 deze maand

Sony lanceerde vorig jaar op 29 november de PlayStation 4 in Nederland en België. We zijn nu ruim twee maanden verder, maar de PlayStation 4 is nog steeds overal slecht verkrijgbaar.

PS4

Vandaag hebben we wel goed nieuws voor de gene die bij Bol.com een PS4 hebben besteld. Vandaag heeft de online retailer meer informatie toegevoegd aan de productpagina van de PlayStation 4. Het gaat namelijk over de vijde levering van de PS4.

Bol.com verwacht deze maand een nieuwe lading PS4 consoles van Sony. Echter zijn ze niet op de hoogte gesteld hoeveel PS4’s er komen. Ook is de exacte leverdatum niet bekend.

Zodra de PS4 binnenkomt bij Bol.com zullen ze iedereen per e-mail op de hoogte brengen. Ook de klanten die buiten de vijfde levering vallen zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht.

In februari 2014 verwachten wij een vijfde levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet hoeveel PS4’s wij gaan ontvangen en wanneer deze exact worden uitgeleverd. Zodra de informatie rondom de vijfde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Ook de klanten die buiten de vijfde levering vallen worden per email op de hoogte gebracht. Iedereen rondom de vierde levering is ondertussen per email op de hoogte gebracht.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen