‘Goedkopere Xbox One en spierwitte versie komen dit jaar’

Als we de geruchten mogen geloven dan heeft Microsoft een aantal interessante aankondigingen in de pijplijn zitten voor de Xbox One. Volgens de geruchten zal Microsoft in oktober een spierwitte versie van de Xbox One presenteren.

Xbox One wit

Microsoft zou volgens de geruchten dit jaar ook een Xbox One lanceren zonder een Blu-Ray speler. Deze versie zou veel goedkoper moeten zijn dan de huidige Xbox One met Blu-Ray speler. Tot slot zou Microsoft ook aan een Xbox One werken met 1TB aan opslagruimte. Deze versie zou ergens in november gelanceerd moeten worden.

Verder meldt The Verge dat Microsoft in april de Xbox One wil lanceren in Japan, Zuid Korea, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Ruslan, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Colombia, Chili en Argentinië.

In oktober zouden de volgende landen aan de beurt moeten zijn: China, Polen, Tsjechië, Hongarije, Griekenland, Portugal, Slowakije, Turkije, Saudi-Arabië, Zuid Afrika, Emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten, Israël, India, Indonesië en Egypte.

Helaas worden Nederland en België nog steeds niet genoemd.

via The Verge

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen