‘Sony gaat PS Vita Slim ook in Europa lanceren’

De Engelse tak van IGN heeft van Sony een uitnodigingen gekregen voor een speciaal evenement dat op 30 januari wordt georganiseerd. Uit de uitnodigingen valt te zien dat Sony een nieuwe PlayStation-product wilt aankondigen. Volgens Engelse media zou Sony van plan zijn om de PlayStation Vita Slim ook in Europa te lanceren.

PlayStation Vita Slim

“Volgend op de grootste aankondiging in de geschiedenis van PlayStation, krijg je nu de kans om bij de dunste aanwezig te zijn.” IGN concludeert daaruit dat Sony van plan zou zijn om de PlayStation Vita Slim in Europa en mogelijk ook Noord-Amerika op de markt te willen brengen.

De PS Vita Slim is sinds oktober in zes verschillende kleuren verkrijgbaar in Japan. Over een introductie van de PS Vita Slim buiten Japan heeft Sony zich echter nooit uitgelaten.

De nieuwe PS Vita Slim met typenummer PCH-1000 is 20 procent dunner en 15 procent lichter dan zijn voorganger. Verder bevat het een LCD-scherm in plaats van het OLED-scherm. Voordeel hiervan is dat de PS Vita Slim minder stroom verbruikt, waardoor de accu langer mee kan gaan.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen