MyCom biedt alternatieven voor PS4 bundel

Sony maakte eerder via Twitter bekend dat de PlayStation 4 bundel met Killzone: Shadow Fall, extra controller en camera niet meer geleverd zal worden in de Benelux. Dit is natuurlijk erg sneu voor de gene die maanden lang heeft zitten te wachten voor zijn PlayStation 4 bundel.

Sony PS4

Wel hebben we goed nieuws voor de gene die bij MyCom een PS4 bundel hebben besteld, waarschijnlijk geldt dit ook voor Dixons. MyCom heeft namelijk zelf PS4 bundels samengesteld met de game Killzone: Shadow Fall, extra controller en camera. De prijzen hiervan zijn natuurlijk ook aangepast aan de bundel prijzen.

Bekijk de onderstaande e-mail van MyCom voor meer info.

Beste klant,

Gisteren ontving u van ons een e-mail omtrent de PS4-bundel die helaas niet meer door Sony geleverd wordt. Wij hebben hier veel reacties op gekregen, omdat we in de e-mail niet helemaal duidelijk zijn geweest over de beschikbare alternatieven voor de niet te leveren PS4-bundels.

Daarom willen wij u graag in deze e-mail de volgende vijf alternatieven aanbieden in plaats van de PS4-bundel:

  • Alternatief 1: Annuleren van uw bestaande bestelling (indien u heeft betaald wordt het aankoopbedrag binnen 48 uur aan u geretourneerd)
  • Alternatief 2: Omzetten naar een losse PS4 (inclusief 1 controller) voor € 399.-
  • Alternatief 3: Omzetten naar een losse PS4 (inclusief 1 controller) en de game Killzone voor € 439.99.-
  • Alternatief 4: Omzetten naar een losse PS4, 2 controllers en de PS4-Cam voor € 479.99.-
  • Alternatief 5: Omzetten naar een losse PS4, 2 controllers, Killzone-game en de PS4Cam voor € 499.99.-

Het door u gekozen alternatief kunt u mailen samen met het ordernummer van uw huidige PS4-bundel naar [email protected]

Wanneer u kiest voor een alternatieve PS4 levering en niet voor een annulering, behoudt u uw plek in onze verzendlijst. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld uw PS4 bundel begin augustus 2013 bestelt heeft, u deze eerder ontvangt dan een bestelling geplaatst in december 2013. Jammer genoeg zal de PS4 vanuit Sony voorlopig slecht leverbaar blijven, de verwachting is dat wij begin februari 2014 een kleine levering vanuit Sony ontvangen. Echter, zijn wij hierin afhankelijk van Sony en hebben wij hier verder geen invloed op.

Wij hopen u met deze e-mail een passend alternatief aan te bieden. Omdat wij een groot aantal reacties op deze e-mail verwachten, kunnen wij u niet zoals normaal binnen 24 uur beantwoorden. Wij zullen ons uiterste best doen uw alternatief binnen 7 werkdagen te verwerken.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice MyCom

Deze e-mail is verstuurd met Copernica Marketing Software

quinten, dank je wel voor de e-mail!

PS4 Bundel kopen

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen