Spotify-apps krijgen binnenkort een nieuw ontwerp

Het ontwerp van de huidige Spotify-apps is inmiddels aardig verouderd, wel zijn er in tussentijd kleine aanpassingen gedaan voor iOS 7 maar meer ook niet. Concurrerende diensten als Google Play Music en Deezer hebben daarentegen een ontwerp dat veel meer eigentijdser is en overzicht uitstraalt.

Spotify

Het lijkt erop dat de Spotify-apps binnenkort in een nieuwe jasje worden gestoken. Als we journaliste Joanna Stern van the Wall Street Journal mogen geloven heeft Spotify voor maart een flinke make-over van de Spotify-apps op de planning staan.

Over Spotify, het lievelingetje in de streaming muziekbranche, gesproken: je zou beter tot maart kunnen wachten voor je een streaming-muziekdienst kiest. Spotify’s volgepropte en onoverzichtelijke apps krijgen een broodnodige makeover. Ik mocht afgelopen week een blik werpen op de verbeterde versies en dat zag er goed uit.

In december vorig jaar rolde Spotify een nieuwe interface voor de Mac- en Windows-apps, waarin de kleur zwart de boventoon voert en bovendien meer gebruik wordt gemaakt van beeld. Waarschijnlijk zal Spotify dit doortrekken naar de smartphone- en tablet-apps.

via iPhoneclub

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen