Home Smartphone Wanneer komt de iPhone 5S en iPhone 5C uit in Nederland en...

Wanneer komt de iPhone 5S en iPhone 5C uit in Nederland en België?

0

Gisteren is de pre-order fase van de iPhone 5C begonnen in onder meer de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Japan, Singapore en Verenigd Koninkrijk. Bij de iPhone 5S bestaat er geen mogelijkheid om het te pre-orderen. Beide nieuwe iPhones zijn vanaf 20 september officieel te koop in de genoemde landen.

Helaas heeft Apple tijdens het evenement niet bekendgemaakt wanneer de iPhone 5C en iPhone 5S in Nederland en België beschikbaar zullen zijn. Ook de Nederlandse prijzen van de nieuwe iPhones ontbreken. De Nederlandse iPhone prijzen zijn echter makkelijk te raden. Bij onze oosterburen is de iPhone 5C vanaf €599,- en iPhone 5S vanaf €699,- verkrijgbaar. Deze prijzen zal Apple ook hanteren in Nederland en België.

Het grote vraag is natuurlijk: Wanneer is de iPhone 5S en iPhone 5C verkrijgbaar in Nederland?

Afgelopen jaar werd de iPhone 5 op 12 september geïntroduceerd. De iPhone 5 was toen vanaf 21 september te koop in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk. Op 28 september 2012 werd de iPhone 5 verkocht in meer landen waaronder Nederland en België.

Waarschijnlijk zijn Nederland en België weer opgenomen in de tweede groep landen waar de uitrol begint. Naar verwachting zal de iPhone 5S en iPhone 5C release begin oktober plaatsvinden.

UPDATE: iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober te koop in Nederland en België

Mobiele versie afsluiten