Saturn levert PlayStation 4 deze week

Gisteren hadden we nog verse nieuws omtrent de PlayStation 4 levering bij Bol.com, Dixons en MyCom. Online retailer Bol.com is inmiddels begonnen met het uitleveren van de PlayStation 4 pre-orders. Dixons en MyCom meldde ons gisteren dat ze hun derde levering PS4’s deze week verwachten. Daarnaast verwacht Dixons en MyCom een vierde levering PS4 consoles aan het einde van de maand.

PS4

Vorige week schreven we nog dat Media Markt en Saturn deze maand nog twee nieuwe leveringen van Sony verwachten. De eerste levering is inmiddels al helemaal uitverkocht. Media Markt had de consoles afgelopen zaterdag in de winkel staan, deze waren bedoeld als losse verkoop.

Vandaag heeft Techmania bezoeker Hans een e-mail ontvangen van Saturn. In de onderstaande e-mail is te lezen dat Saturn deze week nog een PS4 levering van Sony verwacht. Zodra de consoles binnen zijn worden deze uitgeleverd.

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van uw bestelling voor de Sony Playstation 4 ontvangt u dit bericht.
Wij verwachten het artikel deze week weer in ons magazijn. Om er voor te zorgen dat u bij deze levering wel het artikel ontvangt zullen wij een wijziging doen in uw bestelling, waardoor het lijkt dat u een ander artikel geleverd zal krijgen. Dit is echter niet het geval, u krijgt geleverd wat u besteld heeft.

Zodra deze wijzging heeft plaatsgevonden ontvangt u hier bericht van per mail. Na dit bericht zal de uitlevering van uw bestelling plaatsvinden.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Uw Saturn team

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen