Apple iWatch heeft problemen met scherm en batterij

Vorige week berichtte de Chinese website DigiTimes dat de veelbesproken iWatch van Apple kamp met productieproblemen. Ruim de helft van de geproduceerde iWatch exemplaren zouden mankementen hebben waardoor ze niet geschikt zijn voor de verkoop. In dat gerucht werd de productie van de behuizing als probleem genoemd.

iWatch concept

Apple zou alweer stuiten op problemen bij het produceren van de iWatch. Ditmaal zou de batterij en het scherm voor moeilijkheden zorgen. Dat meldt The Information op basis van anonieme bronnen.

Eerder gingen er al geruchten dat Apple de iWatch wou voorzien van een flexibele OLED-schermen van LG. Ook zou Apple gesprekken hebben gevoerd met RiTDisplay. Apple heeft nog steeds geen definitieve beslissing genomen over welke schermtechnologie het gaat gebruiken. Volgens de anonieme bronnen heeft Apple geen beslissing genomen omdat er problemen zijn met de batterij. Wat die problemen zijn wordt niet genoemd.

Daarnaast zouden er ook algemene productieproblemen zijn met de iWatch. Apple wil ondanks de problemen de iWatch toch dit jaar op de markt brengen. Volgens de bron zou de iWatch dit najaar moeten verschijnen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen