Bol.com: Vierde levering PS4 rond 22 januari verwacht

We hebben goed nieuws voor de gene die bij Bol.com een PlayStation 4 hebben besteld. Vandaag heeft de online retailer meer informatie toegevoegd aan de productpagina van de PlayStation 4. Het gaat namelijk over de vierde levering van de PS4.

PS4

Bol.com verwacht rond 22 januari een nieuwe lading PlayStation 4 consoles van Sony. Echter zijn ze door Sony niet op de hoogte gebracht hoeveel PS4’s consoles er worden verzonden. Ook is de exacte leverdatum niet bekend.

Zodra de PS4 binnenkomt bij Bol.com zullen ze iedereen per e-mail op de hoogte brengen. Ook de klanten die buiten de vierde levering vallen zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht.

Rond 22 januari 2014 verwachten wij een vierde levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet hoeveel PS4’s wij gaan ontvangen en wanneer deze exact worden uitgeleverd. Zodra de informatie rondom de vierde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Ook de klanten die buiten de vierde levering vallen worden per email op de hoogte gebracht.

Jesper van Haaren, dank je wel voor de tip!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen